usenet.dk

Hjælp andre ved at skrive programvejledninger

Skriv til Webmaster

Hvorfor skal jeg hjælpe?

De bedste til at skrive opsætningsvejledninger til programmer er dem der bruger dem. Derfor er det lidt begrænset hvad vi selv kan producere. Usenet.dk er desuden baseret på frivilligt arbejde, så tiden til at sætte sig ind i nye programmer er lille.

Hvordan hjælper jeg?

Det eneste du skal gøre, er at besvare de følgende spørgsmål. For at sikre at usenet.dk har et ensartet udseende, vil vi gerne selv sætte teksten op.

Hvad skal der skrives?

Opsætningsvejledninger er ment som meget korte introduktioner til programmerne. De skal kun lige indeholde nok til at man kan få forbindelse til usenet. Opsætningsvejledninger er desuden baseret på begyndere. Du skal derfor tænke lidt over hvordan du skriver. De spørgsmål vi ønsker svar på, er følgende:

Sådan får du fat i programmet
Alt der kan hjælpe en til at finde programmet. Hvis det er muligt at downloade, er en adresse en god ide. Er det et købeprogram, er forhandler og pris gode oplysninger.
Sådan tilføjer du serveren news.dotsrc.org
En kort opskrift på hvordan man enten skifter newsserver eller får programmet til at snakke med flere newsservere.
Sådan tilføjer du nyhedsgruppen dk.test
En kort opskrift på at vælge hvilke grupper man ønsker at læse.
Sådan sender du et indlæg
Sådan svarer du på et indlæg
Du må gerne skrive både om at svare til en nyhedsgruppe og om at svare til afsenderen.
Anden information
Er der nyhedsgrupper hvor man kan få hjælp til programmet? Er der andre sider med uddybende information om programmet? Både danske og engelske sider har interesse.

Hvis du har nogle specielle kommentarer, må du også gerne skrive dem med. Det kan være specielle forbehold eller oplysninger om specielle versioner.

Og hvad så nu?

Tjaa, så skal du bare sende oplysningerne til webmaster (link øverst til højre). Hvis du har noget om hvordan vi må henvise til dig (mailadresse, hjemmeside), må du gerne lige sende det med også.

Gængse programmer som mangler en hjælpeside

  • Thunderbird
  • Xnews

På forhånd tak. Infogruppen.